Vores universal-rengøringsmidler er miljømærkede, hvilket betyder at de er mindst muligt til skade for miljøet. Samtidig lever de op til kvalitetskrav om effektive rengøringsmidler.

Universalprodukterne er mærket med "Den blå krans", som er et symbol der sikrer, at der ikke er allergifremkaldende stoffer i produktet.

Til grovere rengøring som f.eks. kalkfjerner kan det dog være nødvendigt, at tage lidt skrappere midler i brug.

Vi medbringer selv rengøringsmidler, mopper, klude så det skal du ikke tænke på – blot vi kan bruge din egen støvsuger.

Allergi- og miljøvenlige midler

 

Hvis du har kæledyr i hjemmet, er det vigtigt de føler sig trygge når vi kommer for at gøre dit hjem rent. 

Derfor vil vi gerne vide om det er tilfældet, inden vi kommer første gang.

Når du bestiller rengøring, har du mulighed for at krydse af om du har hund eller kat - så er vi også forberedt til at hilse på dem.

Hvis du har ønske om, at vi f.eks. tømmer kattebakken eller sørger for at din hund kommer ud og får tisset af - så kan det også sagtens lade sig gøre. Det kan vi snakke om når vi ses første gang.

Der er også forskel på, hvordan kæledyr reagerer på f.eks. støvsugning. Nogle er vilde med det, mens andre ikke bryder sig om det. Det tager vi hensyn til, og finder en løsning, så både du og kæledyret er tilfreds.

Jeg har kæledyr

Vidste du, at bruseforhæng i badeværelset er det perfekte gemmested for døde hudceller og bakterier?

Undgå denne samling ved at komme forhænget i vaskemaskinen ca. hver 14. dag.

Vidste du, at små steder i dit badeværelse, bliver berørt at rigtig mange mennesker. Det kan være tandkrus, pyntegenstande, stikkontakter, vandhaner osv. Bakterier elsker at bo disse steder. Husk derfor at rengøre dem jævnligt.

Når du bader, så lad udluftningen køre ca. 15 minutter efter badet. På den måde undgår du fugt og dug – og dermed også bakterier. Fjern også overflødigt vand med f.eks. en vinduesskraber.

Har du dyr? – så har du sansynligvis også dyrehår i møblerne. Hårene i møbler kan fjernes nemmere, hvis du bruger en fugtig gummihandske.

Gode tips